Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


Assemblea oberta de la CUP a Tortellà

La CUP presenta candidatures a Beuda, Mieres, Olot, Sant Joan les Fonts i Tortellà


El proper 24 de maig, la CUP serà present en cinc pobles de la comarca de la Garrotxa. En el cas de Beuda, Olot, Sant Joan les Fonts i Tortellà, la CUP s'hi presenta amb candidatura pròpia, mentre que a Mieres s'ha fet una candidatura anomenada Vivim Mieres, que compta amb la participació de gent de la CUP, independent i d'ERC.

La candidatura més nombrosa és la que es presenta a Olot. 21 persones i 10 suplents conformen la llista que encapçalen Mireia Tresserras, Lluís Rubió, Anna Descals, Raül Massanella i Lluís Riera. En total, 15 dones i 16 homes d'una mitjana d'edat de 40 anys i amb molta experiència en el món associatiu i dels moviments socials. Més de 100 persones han signat un manifest públic perquè la CUP Olot obtingui representació a l'Ajuntament aquestes eleccions municipals.

La segona llista més gran és la de Sant Joan les Fonts, amb 13 persones encapçalades per Sílvia Pagès, Quim Llach, Gemma Cots, Rodolf Mateos i Elisabet Gómez. La segueix Mieres, amb 9 persones encapçalades per Enric Domènech, Marta Sarsanedas, Magdalena Reig, Maria Nieves i Anna Jiménez; i Tortellà, amb 9 persones també, encapçalades per Olivier Viscido, Gemma Riu, Guillem Gonzàlvez, Laia Mas i Josep Maria Camps. Finalment, a Beuda, s'hi presenta a través del sistema de llistes obertes Gerard Tubert.