Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP Olot finalitza els Punts de Trobada 2014 - 2015 amb el de Territori i Medi Ambient

La CUP Olot finalitza els Punts de Trobada 2014 - 2015 amb el de Territori i Medi Ambient


En total, més d'un centenar de persones han participat al llarg de l'últim any en els Punts de Trobada 2014 - 2015. L'objectiu d'aquests punts era posar en contacte experts i gent del carrer per a fer una anàlisi de la realitat olotina i extreure'n propostes i intercanvi de coneixement. Els 5 punts realitzats han girat entorn a: Cohesió social, ocupació, democràcia real, medi ambient i independència.

La CUP fa una valoració excel·lent dels Punts de Trobada, que signifiquen un abans i un després en la forma com s'articulen les maneres de fer política a la ciutat. La formació assembleària considera que el format de posar en contacte persones del carrer amb experts o membres de moviments socials és clau per teixir alternatives a la realitat actual i trencar amb les dinàmiques tancades dels partits polítics.

L'últim Punt de Trobada 2014 -2015 ha girat entorn al territori i el medi ambient. Ha comptat amb la participació de Carles Santaeulària (membre de l'Associació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, ANEGx) i d'Emili Bassols (treballador del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa), a més d'una dotzena de persones que van aportar reflexions i propostes en relació a com es pot afavorir des del municipi una relació més adequada amb el medi ambient.

Podeu consultar la informació de la resta de Punts en aquest enllaç: http://garrotxa.cup.cat/pagina/punts-de-trobada-olot-2014-2015