Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP explica el seu projecte a Sant Joan les Fonts

La CUP explica el seu projecte a Sant Joan les Fonts


El passat dissabte, 17 de maig, la CUP va realitzar una xerrada informativa a Sant Joan les Fonts per explicar el seu projecte polític als veïns del municipi. Al llarg dels últims mesos, diverses persones del poble s'han estat reunint per parlar dels problemes que hi ha i de les possibles solucions que hi podria haver.

La xerrada, titulada “Què és una CUP?”, va comptar amb la presència de Lluís Sales (membre del Secretariat Nacional de la CUP), que va explicar l'origen històric de la CUP, els seus principis i el seu funcionament intern; i Dani Cornellà (ex-alcalde de Celrà, actualment a l'equip de govern d'aquest municipi del Gironès), que va compartir la seva experiència en el govern d'un municipi amb dimensions semblants a les de Sant Joan les Fonts.

Finalment, va parlar Sílvia Pagès, veïna del municipi i membre del grup promotor de la CUP a Sant Joan les Fonts. Va començar parlant de la necessitat de treballar per una alternativa municipal per al poble i recordant que a les últimes eleccions municipals únicament s'hi va presentar una llista electoral (CiU), que fa molts anys que governa al poble.

Pagès va plantejar la necessitat d'aprofundir en la transparència i la participació ciutadana al poble. De fet, un dels primers objectius que s’ha proposat el grup promotor de la CUP a Sant Joan les Fonts és acabar amb la manca de transparència de l’Ajuntament vers a la població.