Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP estableix les línies de treball pel proper any a Olot i Sant Joan les Fonts

La CUP estableix les línies de treball pel proper any a Olot i Sant Joan les Fonts


Una vintena de persones han participat en l'elaboració del full de ruta de la CUP Garrotxa per al proper curs polític. Aquest es basa en continuar reforçant els moviments socials de la comarca i en seguir teixint la unitat popular mitjançant l'empoderament de la gent. La CUP ha insistit en la necessitat d'aprofundir en les noves formes de fer política i de construir alternatives a la realitat actual.

En aquesta línia, i després de mesos de treball, s'han constituït els nuclis de la CUP Olot i la CUP Sant Joan les Fonts. La CUP es continuarà organitzant també a nivell de la Garrotxa per tal de donar resposta a les problemàtiques que apareguin als pobles on encara no hi ha nuclis constituïts i per respondre a problemàtiques d'àmbit comarcal de forma conjunta.

No s'ha decidit res, encara, sobre la possibilitat que la CUP realitzi llista en algun poble a les properes eleccions municipals. En els propers mesos, les assemblees de la CUP de cada municipi decidiran si hi concorren i en quines condicions. La prioritat, però, és continuar la feina que s'ha vingut realitzant els últims anys i consolidar el teixit de la unitat popular a la Garrotxa.