Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP decideix presentar-se a les eleccions municipals d'Olot després d'un procés participatiu

La CUP decideix presentar-se a les eleccions municipals d'Olot després d'un procés participatiu


Finalment, la CUP concorrerà a les eleccions municipals de 2015. La decisió s'ha pres després d'un procés llarg de debat, obert a tota la població, que ha analitzat la feina feta els últims 4 anys i les conclusions dels cinc punts de trobada temàtics que s'han fet al llarg de l'últim any. De la mateixa manera, la llista electoral i el programa també s'elaboraran a partir d'un procés participatiu obert a tothom.

El passat divendres 6 de març, l'assemblea oberta va analitzar quines potencialitats i amenaces tindria concórrer a les properes eleccions municipals. Una per una, es van tractar totes les amenaces i es van acordar mecanismes concrets per neutralitzar-les o convertir-es en potencialitats.

El procés de decisió d'anar a les eleccions municipals no ha estat automàtic. En primer lloc, es va analitzar la feina feta al llarg dels últims anys pels Grups de Treball i les Comissions de la CUP Olot. En aquest sentit, també es va analitzar la feina que s'està fent en els diversos moviments socials i associacions de la ciutat. En segon lloc, es van resumir les conclusions dels Punts de Trobada 2014 - 2015, que van permetre fer una radiografia del context de la ciutat.

Finalment, la CUP va decidir obrir la candidatura a totes aquelles persones, vinguin d'on vinguin, que comparteixin el projecte i tinguin ganes de treballar a llarg termini per a bastir una alternativa basada en l'empoderament i la feina de base. Per aquest motiu, tothom qui vulgui podrà proposar quines serien les persones indicades per formar part de la llista electoral. Les propostes es poden fer des d'avui mateix al web www.decidimolot.cat, des d'on s'anirà actualitzant la informació en relació al procés d'elecció de la llista electoral, així com del programa i el codi ètic.