Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP dóna suport a la candidatura Vivim Mieres

La CUP dóna suport a la candidatura Vivim Mieres


Aquest diumenge s'ha fet pública una nova llista electoral per a les properes eleccions municipals a Mieres. La presentació s'ha realitzat al Centre Cívic i ha servit per donar a conèixer els integrants de la mateixa llista, tots ells veïns de Mieres, així com alguns dels eixos bàsics del seu programa. La llista està integrada per persones independents, d'ERC i de la CUP, i concorrerà a les eleccions sota el nom: Vivim Mieres - CUP - Poble Actiu.

Malgrat tot, s'ha volgut remarcar que la llista és molt plural i diversa, formada majoritàriament per persones que mai s'havien implicat en la política, com assenyalava un dels seus integrants en la presentació, però amb moltes ganes de treballar pel poble i la seva gent.

Cada membre de la llista n'ha presentat a un altre i ha destacat un element important per a la candidatura: la voluntat de fer un Ajuntament obert, transparent i participatiu; el valor de la gent gran, el patrimoni cultural i les tradicions; l'escola i la joventut com a garantia d'un poble viu i dinàmic; fomentar la participació ciutadana i la transparència a través dels pressupostos participatius; el foment de l'economia local;...

També s'ha volgut remarcar la idea de treball en equip i que l'ordre de la llista era simbòlic ja que la voluntat i la implicació era de tots i totes per igual, així com la presa de decisions. Acte seguit, i ja de manera informal, s'ha continuat la presentació amb un pica a pica per a tots els assistents.

  • Llista completa de Vivim Mieres:
  1. Enric Domènech Mallarach
  2. Marta Sasanedas Estevez
  3. Magda Reig Figueras
  4. Neus Casals Cienfuegos-Jovellanos
  5. Anna Jimenez Pinatella
  6. Pere Molina Casadevall
  7. Naïm de Pablo Rams
  8. Anna Torras Deltell
  9. Miquel Joan Coll Font