Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


Èxit del 1r torneig de futbol per la cohesió social al Barri de Sant Miquel

Èxit del 1r torneig de futbol per la cohesió social al Barri de Sant Miquel


El passat dissabte 12 d’octubre es va celebrar a la Plaça del Barri de Sant Miquel d’Olot el “I Torneig de Futbol Intercultural: Fes Gol per la Cohesió Social!” organitzat per UCFR Garrotxa amb la col·laboració d’Arran Garrotxa, l’Associació de Veïns de Sant Miquel, l’Ajuntament d’Olot, els Esplais de La Garrotxa, l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot, el Consorci d’Acció Social de La Garrotxa i Òmnium Garrotxa.

El torneig es va disputar en la modalitat de Futbol-Sala en tres categories: nenes i nens de 8 a 12 anys, nenes i nens de 13 a 16 anys i noies i nois de 17 anys en endavant. Es varen formar més de 10 equips, la majoria del barri.

Les inscripcions eren gratuïtes i es podien fer al Núria, a l’Espai Jove Ideal o a la mateixa plaça de Sant Miquel el mateix dia. En el marc del torneig, que durar tot el dia, es varen fer les següents activitats: Una xocolatada popular contra el racisme (amb la col·laboració de Omnium Garrotxa en Lluís Riera), la lectura d'un manifest i l’actuació dels Xot’s del Mallol (batukada), per acabar la diada un sopar popular “Botifarrada al feixisme” (botifarra de pollastre amb fesols de Santa Pau, pa, aigua i vi) i un concert gratuït a càrrec del grup banyolí Rescat.

La CUP celebra l'èxit de la jornada i es compromet a continuar participant com fins ara en Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) de la Garrotxa, per seguir treballant per la cohesió social i contra la discriminació, sigui del tipus que sigui. A la vegada, anima a tothom qui estigui interessat en participar-hi a posar-s'hi en contacte a través del correu electrònic: ucfr.garrotxa@gmail.com
Vídeos


See video